Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

20jaarmetinstrumenten

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Zaterdag 6 juni 2020

Virtuele open dag

open dag online 2020 vierkant

De docenten van het Houtens Muziek Collectief presenteren zich online. Voor algemene informatie bel Katrien Haije: 06 123 20 994

ONLINE OPEN DAG HOUTENS MUZIEK COLLECTIEF


Op zaterdag 6 juni van 10 tot 13.00 uur vindt de jaarlijkse Open Dag plaats van het Houtens Muziek Collectief. Omdat we de dag niet kunnen organiseren zoals in voorgaande jaren, hebben we er een online dag van gemaakt! Veel docenten hebben een filmpje gemaakt waarin ze zichzelf presenteren. Deze zijn te vinden op www.muziekschoolhouten.info/opendag Er worden nog steeds nieuwe filmpjes gemaakt dus blijf kijken!

Zoek je muziekles of wil je samen muziek maken? Bezoek ons dan online tijdens de Open Dag. Veel docenten zijn dan bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak voor een proefles.


Sinds deze week zijn veel van onze muzieklessen alweer “op de gewone manier” begonnen in het Theater Aan de Slinger en op woensdag in Cultuurhuis Schoneveld. Dit geldt nog niet voor groepen zoals koren en ensembles, dus omdat we met niet teveel mensen kunnen samenkomen is onze Open Dag dit jaar online. Na de zomer hopen we weer volop muziek te kunnen gaan maken.


Wil je niet wachten op de Open Dag? Bel dan met 030 – 6377046 voor het maken van een afspraak voor een proefles, mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.muziekschoolhouten.info/opendag