Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu
Print

Piano / Rocus van den Heuvel

Telefoon:
030 - 2724289
06 23371270
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
http://www.piano-instituut.nl

Over de lessen

Al heel lang geef ik met veel plezier les aan mensen van alle leeftijden en probeer daarbij mijn passie voor pianospelen over te brengen.
Hierbij vind ik het belangrijk dat men plezier heeft in het spelen; zonder plezier is vooruitgang immers moeilijker te realiseren. Dit betekent echter ook dat op de langere termijn een zekere beheersing nodig is: zonder techniek, gevoel voor vingerzettingen en ritmische vaardigheden kun je veel stukken niet spelen en optimaal waarderen. In het begin maak ik gebruik van allerlei beginmethodes. De keuze hiervan wordt bepaald door de voorkeur en de mogelijkheden van de leerling. Per seizoen zijn er 38 lesweken. Hierbij worden de schoolvakanties in Houten zoveel mogelijk gerespecteerd.
Een individuele wekelijkse les duurt een half of een heel uur. Afwijking hiervan is bespreekbaar. Bij een les van een uur kan men zich ook voor 19 lessen inschrijven, de les wordt dan dus eenmaal in de twee weken gegeven. Een groepsles (twee personen) duurt 45 minuten.

Biografie

Ik heb aan het Utrechts Conservatorium de hoofdvakken orgel en piano gestudeerd. Na mijn opleiding werkte ik aan verscheidene muziekscholen en was als hoofdvakdocent kerkorgel verbonden aan het Utrechts Conservatorium. Naast mijn docentschap bij het HMC ben ik ook nog als pianodocent verbonden aan Scholen in de Kunst te Amersfoort.
Als musicus speelde ik in theater- en dansvoorstellingen, begeleidde talloze koren en diverse musici, en was actief in allerlei bezettingen. Hiernaast was ik vele jaren organist van onder meer de Pieterskerk te Utrecht.

Lestijden en locaties

dinsdag:14:00 t/m 22:00 Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld
vrijdag: 13.00-19.00 Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld

Tarieven

Tarieven seizoen 2019 - 2020

  • Individuele les van 30 minuten: € 876,00
  • Duoles van 45 minuten: € 657,00

Bij leerlingen ouder dan 21 jaar wordt 21% BTW in rekening gebracht.

BACK