Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu
Print

Piano / Froukje Verhagen

Telefoon:
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over de lessen

In onze lessen zal ik samen met jou een keuze maken uit mogelijke methodes en/of stukken. Alles wat jij mooi vindt is ons uitgangspunt. Je zult merken dat hoe meer je speelt en luistert naar anderen, hoe meer soorten muziek je mooi gaat vinden.

Samen zullen we letten op een goed gebruik van je rug, armen, handen en vingers. Dit goede gebruik is belangrijk voor het gemak waarmee je speelt. En gemak en plezier liggen dicht bij elkaar!

Ik zal mij richten op de kwaliteiten die jij hebt. Vanuit dit vertrouwen in wat jij allemaal kunt, zullen we gaan werken aan jouw verdere muzikale ontwikkeling.

Biografie

De pianiste en componiste Froukje Verhagen heeft sinds 1990 ervaring met het lesgeven aan prive-pianoleerlingen van diverse leeftijden. Tevens heeft zij les gegeven op muziekscholen waaronder Stichting Trias te Rijswijk en de streekmuziekschool in Leiden.
Met het werk van Liszt, Chopin en Schumann heeft zij een grote affiniteit. Ook haar belangstelling voor de eigentijdse muziek bezorgde haar optredens op diverse podia waaronder een optreden in de Spiegelzaal van het Concertgebouw van Amsterdam. Haar alom geprezen uitvoeringen van het werk van de Russische componist Aleksandr Skrjabin leverde haar uitnodigingen op van het Internationale Skrjabin Festival te Moskou.

In 1994 behaalde zij haar diploma Docent Musicus piano klassiek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en in 1997 haar diploma Uitvoerend Musicus aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht bij David Kuijken.
Zij studeerde bij Else Krijgsman, Geoffrey Madge, Albert Brussee, David Kuijken, Ton Hartsuiker en Ilja Friedmann.
Eveneens in 1997 rondde zij haar studie Compositie af bij Diderik Wagenaar.

Lestijden en locaties

maandag: 15:30 t/m 22:00 Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld
dinsdag:15:30 t/m 22:00 Aan de Slinger
donderdag: 15:30 t/m 22:00 Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld

Tarieven

Klik hier voor de tarieven van Froukje Verhagen

BACK