Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu
Print

Zang lichte muziek / Emily van Orsouw

Telefoon:
06 41313808
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
http://www.dezangstudio.nl

Over zang lichte muziek

U kunt bij het HMC voor vele stijlen in de lichte muziek terecht:

  • Pop, jazz, musical, ballads, Braziliaanse en Caribische muziek, etc. (Ri-Jean Mertens)
  • Pop, rock, country, blues, Nederlandstalig, musical, volksmuziek en r&b, etc. (Emily van Orsouw)

Over de lessen

Goed met je stem leren omgaan
Zingen is een manier van jezelf uiten.
Dit is heel fijn aan zingen, maar tegelijkertijd maakt het je soms ook heel kwetsbaar. Zangles zorgt ervoor dat je de mogelijkheden van je stem leert kennen, en leert je technieken om je te laten klinken zoals jij wilt. Hoger zingen bijvoorbeeld, of krachtiger, misschien juist wel zachter en liever. Deze technieken zorgen er in ieder geval voor dat je stem gezond blijft en dat je niet schor wordt. Naast techniek werken we ook samen aan liedjes die je zelf meeneemt, of die ik voor je uitzoek als je dat wilt. Zing je al langer of heb je misschien al ervaring met het zingen in een band? Bij gevorderde zangers en zangeressen wordt er meer aandacht besteed aan diverse muziek stijlen, improvisatie, microfoontechniek, interpretatie, presentatie; wat er voor nodig is om je publiek echt kippenvel te geven!

Voor wie?
Zangles is voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderd, tot (semi) professioneel. De minimum leeftijd voor zangles is 12 jaar, maar vanaf 5 jaar kun je al beginnen in de kidsklas junior.

Biografie

Emily van Orsouw is afgestudeerd als zangeres en docent aan de rockacademie in Tilburg en zat in hetzelfde jaar als Jacqueline Govaerts en Danny Vera.
Gespecialiseerd in popmuziek, songwriting en performance geeft ze sinds 2000 zang-, band- en songwritingles op diverse muziekscholen.
Sinds 2005 geeft Emily les in Houten.

Zelf zingt Emily bij het kindermuziektheater van Jeroen Schipper, zingt eigen liedjes bij Tijgerlelie en doet diverse projecten met acoustische covers en dance projecten.

De zanglessen zijn geïnspireerd op de CVT techniek van Catherine Sadolin, EVTS en de Lichtenberg techniek. Deze methodes kijken naar de fysieke mogelijkheden van de stem en welke geluiden je daarmee kan maken. Hieronder valt ook de belting techniek. Dit zijn vrij nieuwe zangmethodes die oude en nieuwe wijsheid combineren, en gebruikt kunnen worden in elke stijl!

Je kunt bij mij terecht voor alle stijlen; van pop en rock tot country, blues, dance, soul, Nederlandstalig, volksmuziek en r&b.

Lestijden en locaties

Maandag: 14.00-18.00 uur jongerencentrum Enter.
Woensdag: 13.30-15:30 uur. Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld
Woensdag 16:00-18:15 jongerencentrum Enter.
Vrijdag: 10.00-19.00 uur. Jongerencentrum Enter.

Cursussen

Kidsklas zang

Zingen voor de lol

Popkoor Mixsing

BACK