Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu
Print

DJ / Marco van Berkel en Yasmin Stöger

Telefoon:
030-7370222
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over de DJ-cursus

Martin Garrix begon op zijn 10de jaar met draaien, thuis op zijn eerste DJ set… en nu, een paar jaar later, is hij verkozen tot een van de beste DJ’s van de wereld!! Wil jij ook in zijn voetsporen treden? Of in die van Afrojack of Armin van Buuren? Of ben jij ook gewoon gek op elektronische dance-muziek (EDM) en wil je weten hoe je mixt, speciale beats of een eigen track maakt? Kortom… wil jij ook DJ worden? Of Producer?

We vertellen je graag meer over de geschiedenis, de techniek en wat je zoal nog meer moet weten als DJ en/of Producer.
Maar je mag vooral zelf aan de slag op professionele apparatuur met o.a. beatmixen, loops en effecten, dropmixen, backspinnen, scratchen, beatmaking en zelf je eigen sound maken.
Van je allereerste crossfade mix tot een gave performance, waarbij je de zorgvuldig geselecteerde tracks muzikaal en synchroon aan elkaar mixt. We verfijnen je skills en leren je hoe je het uiterste uit de apparatuur kunt halen.

Over de lessen

Er zijn verschillende modules en iedere module bestaat uit 5 lessen. We bieden zowel privé- als groepslessen, basis en gevorderd voor DJ, Producer en Sound Design. Minimale leeftijd is 8 jaar en de lestijden zijn in principe op vrijdagmiddag.
Locatie: De Slinger Houten

Bekijk de documenten met het totale lesaanbod:

Biografie

Wij zijn Marco en Yasmin en draaien zelf als DJ’s van WYS-music. Wij geven DJ-, Producer- en Sound Designlessen bij het HMC.

BACK