Beeldmerk Houtens Muziek Collectief

koptekst

facebook

beeldmerk01

Het HMC biedt muzieklessen op maat

voor iedere wens, iedere doelgroep

en iedere beurs

Menu

Cursus: Zingen voor de lol

In deze cursus ligt de nadruk op ontspannen zingen in flow, met aandacht en plezier.
Je bent welkom als je veel ervaring hebt en ook als je een beginnende zanger bent, of denkt dat je helemaal niet kunt zingen! We werken bijvoorbeeld aan het loslaten van spanningen in je keel, of de rest van je lijf, zodat je een mooi open geluid kunt maken. Daarnaast gebruiken we ons lijf om de klanken krachtig en intens te maken, zodat je wát je zingt, ook echt voelt. Dit doen we op klank en lied, één- en meerstemmig.

Ik luister naar de wensen van de groep en pas het programma aan naar niveau. Ik werk met verschillende elementen vanuit de Lichtenberg-techniek, vanuit CVT, en EVTS. Wil je meer weten over mijn stijl kijk dan op mijn website www.dezangstudio.nl en stuur me gerust een e-mail als je vragen hebt.

De cursus wordt gegeven op maandagavond van 19.00 tot 20.15 uur. Dit is een doorlopende cursus en instromen tussentijds is mogelijk!

De kosten voor zijn 30 euro per maand incl btw.

Docent

Emily van Orsouw
Emily van Orsouw is als docent en zangeres afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg en gespecialiseerd op het gebied van popmuziek. Zelf zingt Emily in verschillende formaties: Kindermuziektheater met Jeroen Schipper, eigen nummers met Tijgerlelie en diverse projecten met akoestische covers of danceproducties. De lessen zijn onderdeel van het Houtens Muziek Collectief.